Equimins akció!

Design:
Tworzenie stron WWW

Tworzenie stron WWW

Equimins akció!

Equimins akció!
Az Equimins vállalat nem új piaci szereplő a lovak számára készült kiegészítők gyártásában, tevékenységét 1979-ben kezdte, 1992 óta pedig márkanévként is bejegyzésre került. 
 
 
Az első termékek még hagyományos táplálékkiegészítők voltak, és a vállalat folyamatosan végzett kutatás fejlesztési tevékenységei tették lehetővé az Equimins márka és termékek folyamatos fejlődését, így jelenleg már több mint 135 féle árucikkel rendelkezik. 
 
Az Equimins termékei, noha már régóta elérhetők a világ 38 országában, hiszen a hobbi- és haszonállatok számára készült kiegészítők az 1980-as évektől egyre növekvő, töretlen népszerűségnek örvendenek, csak 2010-ben kerültek Magyarországra.
 
Az Angliai gyártású táplálékkiegészítő és ápolási termékek rendkívül széles skáláját kínálja a lovak egészségnek megőrzése, valamint a teljesítményük, kondíciójuk javítására valamint számos egészségi probléma megoldására.
 
Az Equimins cég számára fontos az innováció, rendszeresen új termékek jelennek meg, és forradalmi módon olyan technológiákat alkalmaznak a táplálékkiegészítők gyártásában, amelyeket eddig csak a humán kiegészítők gyártásában használtak. Az Equimins termékeknél fontos a gyártási folyamat, hiszen ettől különösen hatékonyak.
 
A termékek por és pellet formában vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket valamint prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmaznak, tehát mindazt, amire a rost és a jó minőségű szálastakarmány mellett egy lónak szüksége van. Ugyancsak a technológia eredménye, hogy az ásványi anyagok élesztőkrémbe keverve és aminosavakhoz kötődve azokat teljes mértékben felszívhatóvá teszik szemben a hagyományos (kőzet) alapú ásványi anyagokkal, amelyek csak 20-25%-ban emészthetőek.
 
Az Equimins termékekhez 2013. október 21-ig most 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá a Csillag Gazdabolt és Lovasboltban!
 

 

Címkék:
Készítette: OpenCart Magyarország
Csillag Gazdabolt és Lovasbolt © 2019
***Paste your AddShoppers Social Analytics Code here replacing all of this text!