Rovarölő koncentrátum 100ml

Rovarölő koncentrátum 100ml
2 800 Ft
Rendkívül gyors hatás, könnyű és biztonságos alkalmazás télen, zárt helyiségben is. Levélen és gyökéren keresztül is felszívódik a növénybe, belülről hat.

Mi van benne?: 5g/l acetamiprid

Hogyan kell használni?: Mindig csak a szükséges mennyiséget keverjük be. 1 liter vízhez 10ml koncentrátum kell. 1 liter bekevert szerrel 6-9m2 területet tudunk kezelni.
Permetezze akár szobai, vagy balkon, esetleg szabadkerti dísznövényére és a szer már 2 nap alatt hat.

Milyen kártevőkre tudom használni?: A szert a szívó és rágó kártevőkre lehet használni. A szívó kártevők (levéltetvek, lisztecske, pajzstetvek, takácsatka) megjelenésekor, évente maximum 4 alkalommal célszerű védekezni. Szintén hasonlóan érdemes eljárni a rágó kártevők (ormányos bogarak) ellen is. A kezelést legfeljebb 10 naponta lehet megismételni.

Milyen előírásokat kell betartanom a használatakor?: Érdemesebb a szabadtérben permetezni vele, hiszen egy vegyszerről van szó. Használata közben kesztyűt és maszkot ajánlatos viselni. 25 °C fölött ne használjuk, ha nyári napon esedékes a permetezés, akkor a korai órákban tegyük ezt meg. Fontos! Már az első jelek megjelenésekor alkalmazzuk a szert, ezzel a nagyobb, veszélyesebb fertőzéseket el lehet még időben kerülni. Ne használja fűszer- veteményeskerti növényekre.
Adatok
Cikkszám
9003225206067
Tömeg
110 g/db