Gyümölcslégy csapda

Gyümölcslégy csapda
1 570 Ft
SWISSINNO Natural Control gyümölcslégy - muslica csapda csalétekkel

100% természetes alapanyagokból

Nem káros az ember és környezetére
-dizájnos alakítású
Végre egy muslica csapda, mely nemcsak hatékony, de rendkívül esztétikus látványt nyújt: rakjuk akár a konyhába, helyezzük akár kertbe, esetleg legyen szó gyümölcstárolóról vagy pincéről. Mindenki számára ismerős a következő helyzet: bármilyen finom, friss vagy üde gyümölcsöt vásárolunk otthonra családunknak vagy akár magunk számára, a kis bosszantó szárnyasok rögtön belepik. A muslicát ezért nevezik népi nyelven eredetileg gyümölcslégynek, mivel bármilyen növényt mely fruktózt tartalmaz, azonnal kiszipolyozza és ellepi.

A SWISSINNO SOLUTIONS muslinca csapdája, kíváló megoldást nyújt, minden gyümölcslégy faj ellen. A megszokott precíz svájci minőség mellett, rendkívül esztétikus látványt nyújt így egy dizájnos megoldással, örökre megszabadulhatunk a gyümölcsök megkeserítőjétől. Ez a muslica csapda könnyen használható, szinte súlytalan, egyszerűen áthelyezhető lakásunkban vagy kertjeinkben egyaránt.A muslinca csapda a következő elven működik, az öblös kialakítású hengerbe öntsünk egy tasak SWISSINNO Natural Control gyümölcslégy - muslica csalétket, mely szagtalan, környezet kímélő ember és állat barát. Ezután helyezzük ki a kívánt pozícióra. A termék kialakításából, színéből és jellegéből fakadóan tökéletesen természetes hatást kelt a muslicák számára, így mágnesként vonzza a gyanútlan áldozatokat. A berebülés és táplálkozás pillanatában, azonnal a nyálkás ragacsos gél áldozatává válik a kíváncsi a kiéhezett portyázó.

Egy tasak tartalma akár 1000 muslicát is könnyen csapdába ejt és minimum egy hónapig bőven kitart. A csapda kiürítése könnyű és kézreálló, kb egy deciliter vízzel kiöblíthető. Kiöblítés után, ha újra szolgálatra készen szeretnénk használni kedvenc muslinca fogónkat, azonnali utántöltést javaslunk a tövábbi használatra. Természetesen utántölthető, melyet külön termékként megvásárolható webáruházunkban a: Swissinno Natural Control gyümölcslégy - muslica csalétek név alatt elérhető.

Ezt a csapdát melyet most akciós áron kínálunk Önnek, 1 db csalétekkel adjuk, így javasoljuk, hogy vásárolja meg hozzá kiegészítő muslica csapda csalétket, későbbi felhasználás utántöltés céljából.

A termék környezetbarát, így káros anyagokat nem tartalmaz. Ennek ellenére gyermekektől elzárva tartandó!

Adatok
Cikkszám
7640104972372
Tömeg
110 g/db