Darázsirtó habae. Protect 400ml

Darázsirtó habae. Protect 400ml
2 150 Ft
Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
Használat előtt alaposan rázza fel a palackot!
Körültekintően alkalmazza!
A kezeléseket kora reggel vagy este célszerű végezni, amikor a rovarok a fészekben tartózkodnak és a mozgásuk lelassult. Erős szélben, valamint nap közben a kezelés nem ajánlott!

A látható fészek kezelése:
A védőkupakot távolítsa el. A palackot függőlegesen, a kezelendő felülettől legalább 3-4 m távolságra tartsa, a széljárásnak háttal állva. A habot célzottan a rovarok fészkére porlassza ki úgy, hogy a darázsfészket, az ott tartózkodó darazsakat és a fészek környezetét a hab teljesen belepje. Ha több fészek van egymás mellett, azokat egyidőben kezelje úgy, hogy a legtávolibbal kezdje. A kezelést követően ne nyúljon a fészekhez.
Amennyiben a fészek nehezen hozzáférhető (pl. üregben helyezkedik el):
Az aeroszol palack piros színű szórófejét cserélje le a kupakhoz illesztett csőrös fehér színű toldalékra. A habot az üreg bejáratán keresztül juttassa a fészek közelébe. A műveletet addig folytassa, amíg a hab a fészket befedi.
A kezelés után az elpusztult darazsakat óvatosan söpörje össze, mert a lehullott rovarok között még élők lehetnek. Szükség esetén a kezelést célszerű néhány napon belül megismételni. Az irtószerrel kezelt fészek 1-2 nap múlva eltávolítható. Amennyiben a fészek zárt térben található, az alkalmazást követően alaposan szellőztessen ki.
A darázsfészket nem szabad közvetlenül a készítmény alkalmazása után eltávolítani, mert a fészken kívül tartózkodó darazsak a következő néhány órában visszatérhetnek. A készítmény a kezelt felületen több órán keresztül kifejti ölőhatását, így a kezelés után a fészekbe visszatérő egyedek is elpusztulnak.
Adatok
Cikkszám
5997378730965
Tömeg
440 g/db